El president d’honor de la FECEC, Carles Carcolé, ens deixa a l’edat de 93 anys

El passat dimarts 29 de desembre ens va deixar el sr. Carles Carcolé Vidal, a l’edat de 93 anys, president d’honor de la FECEC. El senyor Carcolé va impulsar la constitució de la FECEC i en va ser el seu primer president entre 2001 i 2004. Durant aquest període va posar les bases del que avui és l’entitat.

Screenshot 2020-12-30 at 18.47.44

Des de la federació volem subratllar la seva labor com a president i fundador de la FECEC durant els anys 2001 al 2004. Amb el seu tarannà conciliador i entusiasta va teixir les complicitats necessàries per unir els esforços de les diferents entitats de lluita contra el càncer a Catalunya sota un mateix paraigua, donant lloc al naixement de la FECEC. Durant el seu mandant va posar les bases del que avui és l’entitat. En aquest sentit, volem agrair la seva aportació i esforç, que van continuar generosament més enllà del seu mandat.

Molts membres de la junta de la FECEC i de les entitats han volgut recordar-lo amb sentides paraules, entre les que destaquem: “Ens ha deixat una gran persona, bondadosa, constructiva, que estimava el proïsme i elegant d’esperit”, ha detallat Toni Garcia de la Fundació Carreras. “El millor que podem fer és recordar el seu bon fer, preservar el seu llegat i seguir construint plegats”, ha explicat Anna Varderi de la Fundació Enriqueta Villavecchia.

Carles Carcolé també va ser president de la Lliga de Tarragona i Terres de l’Ebre durant més de 15 anys i impulsor de la Lliga a Lleida. Des de la FECEC volem agrair la seva aportació durant tots aquests anys per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies. Els que treballem per millorar les condicions de les persones que pateixen càncer, sabem les dificultats i el patiment que l’envolten. Per això valorem, i molt, la tasca d’aquells que han contribuït a millorar-les, ajudant a que el món sigui una mica millor.

Descansi en pau.