El popular cuiner de TV3, Marc Ribas, prepararà un plat en directe a la presentació de la SECAPC

L’acte d’inauguració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer 2016 (SECAPC)  tindrà lloc el 28 de setembre a les 11 hores al Mercat de les Corts (Travessera de les Corts, 215).

14448917_1097853413634994_6701571494156425311_n

Marc Ribas,  cuiner del restaurant el Capritx i presentador del programa “Cuines” de TV3 protagonitzarà la inauguració  i el presentador del programa Gran Recorregut (GR) del Canal 33, Marc de las Heras, dinamitzarà l’acte. També assistirà a l’acte l’esportista Alba Cabello, integrant de l’equip olímpic de natació sincronitzada. Enguany la FECEC ha convidat als alumnes de  3er d’ESO de l’Institut de Les Corts a assistir a la jornada.

L’acte començarà amb el parlament de benvinguda per part del president de la FECEC, Junts Contra el Càncer, Ramon Maria Miralles, i posteriorment, es presentarà l’espot  de la campanya #menjasaimoute que enguany està protagonitzat per dos coneguts actors.

Marc Ribas cuinarà en directe un plat  saludable i La Fundació DiR, entitat que col·labora amb la SECAPC , farà una  demostració de Zumba entre els assistents.

Marc de Las Heras s’encarregarà  de conduir l’acte i d’animar als assistents a fer-se una foto #menjasaimoute, com a gest de suport a la campanya.

Aquesta campanya que cada any organitza la FECEC, Junts Contra el Càncer, amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te’  tindrà lloc del 30 de setembre al 9 d’octubre. L’objectiu és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludable per prevenir el càncer.

Descarrega’t el díptic