El nou blog del Voluntariat

Un espai de participació per a les nostres entitats i voluntaris

el nou blog de la FECEC és un espai de participació per a les entitats

Estrenem un nou web i un canvi d’imatge. Per això, en aquest primer tema del nou blog de la FECEC us volem parlar, precisament, de com funcionarà aquesta nova secció a partir d’ara.

Heu de saber que aquest blog va dirigit a fomentar els intercanvis sobre temes relacionats amb el Voluntariat de totes les entitats que representem i formem part de Junts contra el càncer. També volem que sigui un espai d’intercanvi de coneixements i debat dirigit a voluntaris i coordinadors.

Volem escoltar-vos de més a prop i saber com podem millorar els serveis de voluntariat que us oferim.

El nostre blog serà quinzenal, i vosaltres, les entitats, en sereu les protagonistes. Per això incorporem aquest blog del voluntariat, on cada 15 dies, us convidarem a participar-hi. Creiem que les vostres aportacions, les de les nostres entitats, ens facilitaran informació útil sobre aspectes del voluntariat d’interès per poder millorar-nos dia a dia i donar-vos les eines que necessiteu per continuar amb la tasca de difusió del voluntariat i de suport a pacients i familiars amb càncer.

Ja sabeu que una de les nostres missions, com a entitat de segon nivell, és oferir serveis per fomentar el voluntariat en l’àmbit oncològic entre les entitats adherides a la Federació. Per això, organitzem, cada any, cursos de voluntariat en l’àmbit oncològic, sessions de supervisió per a voluntaris i coordinadors, grups de treball de coordinadors de voluntariat, formació per als coordinadors i la Trobada anual de voluntariat en l’àmbit oncològic.

El blog, doncs, ha de ser un estímul més per fomentar un intercanvi d’experiències i coneixements, sumar més esforços i enriquir-nos entre tots

La idea és proposar-vos temes que us interessin tractar i que també pugueu plantejar qüestions, dubtes, temes d’interès o dificultats per tal de trobar-ne solucions. D’aquesta manera fareu que la nostra tasca de foment del voluntariat sigui més adequada a les vostres necessitats.

Els protagonistes d’aquesta secció sereu els voluntaris, els coordinadors i els projectes que desenvolupeu any rere any amb la infatigable finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Per això, el nostre blog del voluntariat tindrà un espai de reportatges sobre els vostres programes, un espai per contrarestar punts de vista sobre la tasca del voluntariat, un espai d’entrevistes a tots vosaltres i un espai per formular dubtes i opinions. En definitiva, un espai vostre on tots hi tindreu veu. En qualsevol moment podeu fer suggeriments o proposar qualsevol tema relacionat amb el voluntariat que sigui del vostre interès.

Benvinguts al nostre blog!