El músic Pep Sala col·labora en la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”

El músic i compositor català, Pep Sala, col·labora en la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer” dels pròxims 11 i 12 de juny, dedicant una cançó per a aquesta iniciativa de la FECEC i la cadena de supermercats Condis. Tu també pots participar fent de voluntari a la campanya. Ens ajudes?

 

Necessitem voluntaris

La campanya arriba als supermercats Condis els pròxims 11 i 12 de juny on voluntaris i voluntàrìes ajudaran a vendre bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig i informaran sobre la campanya.

Per tal que la campanya arribi als més de 422 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. L’objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer’ és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Qui vulgui participar com a voluntari ha d’escollir franja horària i el supermercat on vol col·laborar amb la campanya.

SÍ, VULL COL·LABORAR 

Pots descarragar-te aquí el llistat d’establiments Condis on els voluntaris i voluntàries podeu informar sobre la campanya.