El metge i científic Salvador Macip parla a Roses de la curació del càncer

El reconegut metge i científic Salvador Macip visitarà Roses aquest mes d’abril per parlar de la curació del Càncer. Salvador Macip és doctor especialista en Genètica Molecular i director del laboratori de Mecanisme de Mort Cel·lular de la Universitat de Leicester.

conferencia

La Fundació Roses Contra el Càncer segueix amb el seu programa d’activitats anual, i per aquest mes d’abril ha organitzat una xerrada d’allò més interessant amb un reconegut metge i científic especialitzat en genètica molecular.

La xerrada està prevista per avui 16 d’abril a les 20h al vestíbul del Teatre Municipal.

Sota el títol “Arribarem mai a curar el càncer” el metge i científic Salvador Macip, doctor especialista en Genètica Molecular i director del laboratori de Mecanismes de Mort Cel·lular de la Universitat de Leicester, parlarà en aquesta sobre els últims avanços en la curació del càncer.

Salvador Macip és una eminència reconeguda internacionalment pels seus estudis sobre aquesta malaltia i va acceptar des d’un primer moment l’oferiment de la Fundació per venir a la població a oferir aquesta xerrada.

La xerrada, oberta al públic en general, comptarà també amb la presència de varis metges de l’Institut Català d’Oncologia de Girona, estrets col·laboradors de la Fundació rosinca.