El IV edició del Congrés de Pacients se celebrarà de manera virtual

El Congrés d’Organitzacions Pacients, que enguany arriba a las seva quarta edició, se celebrarà de manera virtual i les xerrades es podran seguir per streaming. En aquest sentit, la cita, que tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre, oferirà totes les activitats en l’esfera digital per evitar aglomeracions i, d’aquesta manera, que es propagui la pandèmia.Ara bé, tot i això, és essencial que els assistents s’enregistrin en el web.

Durant els tres dies que dura el certament, hi haurà conferències que abordaran diferents àmbits. El primer dia es parlarà sobre el model de cogovernança espanyol i com es gestiones les diferents administracions (estatals, autonòmiques i locals) per oferir solucions als pacients.

banner-2020

A més, hi haurà un panell que anirà orientat al funcionament de la prevenció primària, secundària i terciària; així com a l’atenció a la salut des d’una perspectiva holística, l’atenció comunitària en coordinació amb serveis socials i l’atenció domiciliària.

El segon dia es tractaran qüestions sobre com reorganitzar l’assistència, l’experiència del pacient i com implementar la tecnologia tant en el sistema sanitari com els serveis socials.

El darrer dia es realitzarà una formació específica per organitzacions que treballen amb pacients.