El heavy metal més solidari dedicat a RockPelsXuklis

RockPelsXuklis repeteix a la Sala Bóveda de Barcelona. En aquesta ocasió, ha apostat pel heavy metal i el hard rock per retre homenatge a la llegendària banda Scorpions. Amb actuacions de tributs de la talla dels Stingers Special Duet Acoustic Version, que per primera vegada tocaran en format acústic; i els Escorpiones que ho faran amb un so més elèctric.

Captura de pantalla 2023-03-20 170757

El directe no deixarà indiferent a ningú, ni els seguidors més ferms de Scorpions, ni a la gent que només vol escoltar hard rock i heavy metal.

En aquest enllaç es poden aconseguir entrades anticipades per 10€, i el mateix dia 24 de març a taquilla al preu de 15€.

RockPelsXuklis “Música pels Joves amb Càncer” té com a objectiu fer visible la realitat dels joves amb càncer a través d’espais que els identifiquin; i donar a conèixer la feina que fa l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). A la vegada que es recapten fons per garantir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a les famílies, que tenen un infant o un adolescent malalt de càncer.