El Dorsal Solidari 2016 de Naturetime anirà en benefici de la FECEC

La FECEC, Junts contra el càncer, és la beneficiària del Dorsal Solidari de Naturetime per a la present temporada. Coincidint amb la celebració del trailSERIES El Catllar, el president de FECEC, Ramon Maria Miralles, i el director de Naturetime, Joan Carbonell, van signar el conveni de col·laboració per als propers dotze mesos.

signatura conveni 22-5

El Dorsal Solidari és una iniciativa que Naturetime aplica a totes les competicions que organitza, mitjançant la qual permet als participants fer donacions per un projecte benèfic en el moment de formalitzar la inscripció per alguna cursa.

Durant la passada temporada, es van recaptar un total de 1.300 euros en benefici d’Ocularis, una entitat sense ànim de lucre que centra la seva activitat en la formació oftalmològica i òptica en països en vies de desenvolupament a l’Àfrica subsahariana.

La FECEC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa les principals organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies a Catalunya. És va constituir l’any 2001 i és cens d’informació, dóna servei a les entitats contra el càncer federades, alhora que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació: prevenció, supervivents i recerca psicosocial.

A banda, l’esdeveniment VI Cursa dels Nassos del País del Cava que es durà a terme al Nadal de 2016 a Sant Sadurní d’Anoia, tindrà un aportació solidària extra donat que s’inclou dins el projecte ‘Nassos contra el Càncer’.