El dia 26 comença a Girona el cicle de seminaris sobre la dependència

La Taula del Sector Social, juntament el Consell de l’Advocacia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, organitza un cicle de seminaris d’orientació legal en l’àmbit del dret administratiu, dirigits a professionals que atenen a usuaris de la llei de la dependència.

cicle de seminaris sobre la dependència

La temàtica girarà específicament en relació a la Llei 39/2006, de 14 de desembre, i les diferents disposicions reglamentàries que la regulen a Catalunya. S’abordaran qüestions com la utilització de les eines de dret administratiu i l’orientació en relació a l’assistència jurídica gratuïta i aplicació actual de la llei de la dependència.

El primer curs està previst impartir-se el proper 26 de març a Girona. El 29 d’abril a Manresa, a Barcelona es faran dos sessions (els dies 14 de maig i el 25 de juny), i a Lleida el 25 de maig i a Reus resta pendent de data.

Els seminaris s’organitzen per la necessitat expressada per les entitats socials i molts professionals del treball social de poder comptar amb uns coneixements legals mínims per tal de poder acompanyar i orientar amb garanties a les persones afectades per situacions de dependència.

Podeu consultar el programa aquí, i fer les inscripcions, aquí.