El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya organitza avui la primera xerrada sobre Bioètica

comconsbioEl Consell Consultiu de Pacients de Catalunya organitza avui la primera xerrada sobre bioètica titulada ‘La bioètica com ajuda. La reflexió sobre valors’.

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015. Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.
El ponent d’avui serà Marc A. Brogg.

Al llarg del període 2014-2015 hi ha previst organitzar tota una sèria de sessions cada mes que duraran fins el desembre de 2015.