El Col·legi de dietistes i nutricionistes fa campanya a favor d’una alimentació sana per prevenir cancer

El col·legi de dietistes i nutricionistes de Catalunya (CodiNucat) engega una campanya per conscienciar la ciutadania sobre el fet que una bona alimentació és una peça clau per prevenir el càncer. Per això recomana a la gent que no es refiï de les consultes d’Internet i es deixi ajudar per un dietista-nutricionista col·legiat.

Imatge del vídeo de la campanya de Codinucat.
Imatge del vídeo de la campanya de Codinucat.

El creixent interès sobre l’alimentació correcta i sana també multiplica les consultes d’Internet i, de vegades de manera confusa.

Internet ofereix gran quantitat d’informació útil sobre salut i nutrició i moltes persones saben aprofitar-la. Un de cada quatre europeus recorre a Internet per buscar informació sobre la salut. No obstant això, aquesta opció té els seus riscos.

Malauradament, a Internet podem trobar materials de diferents graus de fiabilitat. Qualsevol pot “penjar” una pàgina a la xarxa, ja sigui per informar i educar o per oferir informació fantasiosa, vendre o beneficiar-se personalment.

Per això, des de CodiNucat han editat aquest vídeo amb la idea de reforçar la figura del nutricionista-dietista com a professionals que vetllen per a la salut alimentària dels pacients i unir-se a la campanya de prevenció del càncer,