El Circuit de l’Obaga fa el lliurament de 2.500 euros a la FECEC

L’Ajuntament de Tiurana, amb la col·laboració de l’associació per a la promoció i difusió d’activitats esportives ACTN3 Sport, han unit esforços per segon any consecutiu en l’organització del Circuit de l’Obaga, cursa solidària que va tenir lloc el passat novembre a Tiurana (La Noguera). Una vegada més, els fons recaptats s’han destinat íntegrament a la lluita contra el càncer a través de la FECEC Junts contra el càncer.

Entrega donatiu circuit obaga

La suma final ha ascendit a 2.500 euros que serviran per donar suport a la tasca de la FECEC en la lluita contra el càncer i al desenvolupament de programes de prevenció, foment del voluntariat i suport als malalts de càncer i als seus familiars.

El lliurament del xec va tenir lloc divendres a les 18.30h, a la seu de la FECEC, de la mà de representants d’ACTN3 Sport (Tina Armenteras, Alejandra Belenguer i Laia Gilibets) en nom i representació també del Sr. Àngel Villarte, alcalde de l’Ajuntament de Tiurana i d’en Miquel Serra, impulsor de la cursa, i l’han recollit en nom de la FECEC el Dr. Ramon-Maria Miralles i Pi, President de la FECEC i la Sra. Clara Rosàs, Gerent de la FECEC.

Des de la FECEC volem destacar que gràcies a les aportacions d’esdeveniments com aquests, és possible mantenir els programes de l’entitat per la lluita contra el càncer.

El Circuit de l’Obaga és una cursa de muntanya que va tenir lloc el passat 2 de novembre a Tiurana i que va aglutinar a més de 350 corredors, que van participar en les diferentes modalitats de córrer: la mitja marató, 12km, canicross, marxa nòrdica i infantil.

Des de la FECEC i l’organització, volem agrair a tots els col·laboradors locals la seva implicació en l’esdeveniment perquè sense el seu suport el Circuit de l’Obaga no hagués estat possible.