El Catllaràs acollirà una cursa solidària per lluitar contra el càncer infantil a favor d’AFANOC

La Transperfect Mountain Challenge se celebrarà el proper 27 d’octubre a la serra del Catllaràs, a Sant Julià de Cerdanyola. La cursa té com a objectiu recaptar 5.000 euros i aconseguir una participació d’almenys 250 persones.

990_1433973070catllaras04

L’esdeveniment consistirà en una cursa d’orientació pel Catllaràs amb tres nivells diferents i una marató camps a través. La proposta s’organitza en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) que destinarà els diners que es recaptin a una de les seves iniciatives, la casa Xuklis, d’acollida d’infants afectats per la malaltia.

La cursa Xuklis (3 hores de durada) estarà apta per a tota la família, amb els punts de control més propers a la línia de sortida. La cursa Turtle (6 hores de durada) també és fàcil, però la cursa Fox (6 hores de durada) està pensada per a corredors; no s’ha de córrer durant tota la durada de la prova, però els participants es veuran obligats a cobrir una distància major amb més resistència física.

Una selecció d’atletes reconeguts participarà a la cursa o hi donarà el seu suport. Entre ells destaquen Michele Graglia, corredor d’ultramaratons, Biel Ràfols, campió d’orientació i càmera de l’equip Salomon, Marc Lauenstein, campió de trail i orientació, Harriet Kjaer, corredora de ultramaratons de muntanya, Tòfol Castanyer, campió de trail i membre de l’equip Salomon, Koen Willems, fisioterapeuta i entrenador esportiu d’elit i Juan Castillo, corredor de trail.

Les persones que desitgin participar-hi, s’hi hauran d’inscriure amb un equip d’entre tres i cinc integrants i recaptar o donar almenys 200 euros per adult.