El Bernat va haver de deixar de treballar després de superar un càncer de còlon

El Bernat té 58 anys i l’any 2008 van diagnosticar-li un càncer de còlon. Va fer quimioteràpia, radioteràpia i el 2009 el van operar per primera vegada. Fins el 2011 va haver de sotmetre’s a cinc intervencions més.

Mira el vídeo sobre el testimoni del Bernat:

[vsw id=”JDEcoN5vx5o” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Com a conseqüència del càncer, el Bernat és portador de dues bosses per fer les seves necessitats fisiològiques i va haver de deixar de treballar.

El Bernat va tenir una sèrie de problemes que ningú els li havia explicat. Per si mateix va anar descobrint quins aliments li anaven bé i quins irritaven la pell per on passa el conducte de les bosses.

El Bernat, és un supervivent i ara fa de voluntari ajudant a altres pacients que pateixen el mateix tipus de càncer que ell ja ha passat.

Davant d’aquesta situació, la FECEC ha posat en marxa l’acció ‘Després del càncer, i ara què?’ per visibilitzar les necessitats de les persones que han superat la malaltia.

Aquesta acció dóna continuïtat a l’estudi “Millorar l’experiència dels supervivents de càncer a Catalunya” que l’any 2014 va impulsar i editar la FECEC a través del qual, es va detectar i quantificar les persones que han patit un càncer a Catalunya i les seves necessitats no cobertes.

‘Després del càncer, i ara què, té l’objectiu de buscar el màxim d’adhesions de ciutadans, siguin o no supervivents, perquè donin suport a l’acció i ens ajudin a continuar treballant per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Entra a la nostra pàgina.