EL 9 TV i Osona contra el Càncer organitzen una marató per finançar la nova unitat d’oncologia de l’Hospital de Vic

La marató, que es celebrarà el 8 de novembre entre L’Atlàntida i els estudis d’EL9TV, serà retransmessa durant més de 4 hores i comptarà amb entrevistes i actuacions en directe.

 

Marató del 9TV d'Osona contra el càncer

El passat 21 de juliol el president de la Generalitat Artur Mas inaugurava la nova àrea d’onocologia de l’Hospital Universitari de Vic, una de les unitats de càncer més avançades del país pel que fa espais, prestacions i confort. Les noves instal·lacions són una realitat fruit de l’aportació de prop de 780mil euros que hi fa Osona Contra el Càncer, finançant un 70% de la inversió total.

Per cloure la campanya de recaptació de diners, l’entitat coorganitza juntament amb EL 9 TV una marató solidària, que també commemorarà el desè aniversari de la televisió. Unes setmanes després de la posada en marxa de la nova àrea, el personal sanitari que hi treballa i els pacients en destaquen les millores.

No és la primera vegada que EL 9 NOU i EL 9 TV participen en l’organització d’actes solidaris. Entre els més recents hi ha, l’octubre passat, la gala per celebrar el 35è aniversari del rotatiu, amb una campanya de recaptació de fons per les beques menjador.