El 27 de març torna el Posa’t la Gorra a la Seu Vella de Lleida pel càncer infantil!

A l’AFANOC LLEIDA hem posat en marxa un any més la campanya del Posa’t la Gorra! que acabarà el pròxim 27 de març a la Seu Vella amb la gran festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer! Serà ja la 9ena edició, però ho fem amb més il·lusió que mai perquè esperem poder recuperar al màxim possible la normalitat i tornar a reunir milers de persones per fer costat a les nostres famílies.

Banner-Web-LLEIDA-1

Ho farem després de gairebé dos anys de pandèmia que han estat i encara ho son molt i molt difícils per a la nostra entitat. Però mai hem defallit i hem seguit lluitant, perquè el càncer infantil, malauradament, no s’ha aturat. Per això estem segurs que aquesta festa tornarà a ser un referent de la solidaritat a Lleida.

Estarà dedicada a la Casa dels Xuklis, el projecte més emblemàtic de l’AFANOC, que enguany celebra els seus 10 primers anys de vida com a recurs temporal per a les famílies que han de desplaçar-se a Barcelona perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

I tot això, com no podia ser d’una altra forma, sota la gorra. Aquest any, més exclusiva que mai i d’edició limitada, ha estat dissenyada per l’artista japonesa Mari Ito. La nova gorra s’allunya dels dissenys de grans marques que fins ara havien participat i esdevé un objecte artístic carregat de somnis i bons desitjos.

Vine el pròxim 27 de març a la Seu Vella i celebra amb nosaltres els 10 anys dels Xuklis! Més info aquí

POSA’T la GORRA!…. i ajuda’ns a pintar futurs!

Captura de pantalla 2022-03-08 095142