El 25 de gener presentem la IV edició de la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’

El proper dijous 25 de gener presentem la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”, una iniciativa impulsada per la FECEC i Condis Supermercats.

Mira l’espot de la campanya: 

Actors, periodistes i metges han volgut sumar-se a la IV edició d’aquesta campanya que té per objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen aquesta malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de Quim Masferrer, Xantal Llavina, Elisenda Camps, Abel Folk, Francesc Orella, Candela Anton, Pau Poch, del Dr. Manel Esteller i el Dr. Germà Lluch, a més del xef Sergio Cócera, que elaborarà una recepta amb pebrots.

A l’acte també hi participaran Núria Casaldàliga, vicepresidenta primera de FECEC i directora d’Oncolliga, i de Carme Condal, vicepresidenta executiva del Grup Condis.

La campanya es celebrarà els dies 2 i 3 de febrer a 469 supermercats Condis i comptarà amb el suport de més de 500 voluntaris, que oferiran una bossa amb dos pebrots -un de verd i un de vermell- a un preu simbòlic d’1,5 euros.

Per tal que la campanya arribi als més de 300 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horària del 2 i 3 de febrer a través d’aquest formulari on també ha d’escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. Aquí teniu el llistat d’establiments Condis on es vendran les bosses de pebrots.