El 21 de setembre, torna la Cursa de la Dona a Roses

7_cursa_donaUna cursa ja consolidada que enguany arriba a la seva 7ena edició. Està organitzada pel Club Atlestisme de Roses amb dues finalitats: Esportiva, per fomentar l’atletisme entre els ciutadans en general, i solidària, perquè la recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Roses Contra el Càncer.

La Cursa de la Dona es celebra enguany el 21 de setembre al Port Esportiu de Roses. El tret de sortida serà a les 10 del matí. Tot i això, als participants se’ls convoca dues hores abans, a les 8, per fer la inscripció, recollir el dorsal, i fer una classe de gimnàstica per anar escalfant motors.

La cursa te un recorregut de 5 quilòmetres amb sortida i arribada al Port Esportiu de Roses. Les inscripcions anticipades ja estan disponibles des del dia 01/09/14 als llocs habituals: Fundació Roses contra el Càncer, Auto Peira, Esports Montjoi i la Piscina Municipal de Roses.

Aquest any, l’organització amplia les inscripcions a 400 i donarà trofeus a les 3 primeres guanyadores de cadascuna de les categories. Els menors i les menors d’11 anys tindran una medalla commemorativa.

Amb aquesta cursa la gent té una excusa per fer esport d’una manera divertida i lúdica i, alhora, ajudar a una causa tan important com és la lluita contra el càncer. El preu de la inscripció és de 6 €, si és anticipada, i de 10 €, si es fa el mateix dia de la Cursa (fins a les 9:00).