El 15 de setembre finalitza el termini per presentar-se al premi voluntariat

La convocatòria per presentar-se al Premi Voluntariat 2020 del departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat està a punt de concloure. En concret, el termini es va obrir el passat 4 d’agost i s’acabarà el 15 de setembre.

El tema de l’edició actual és el voluntariat inclusiu, per la qual cosa es reconeixerà entitats que sumen en el seu equip de col·laboradors gent que, habitualment, per la seva situació social i/o personal, no acostumen a incorporar-se, cosa que afavoreix el seu empoderament personal.

Postsvoluntariat

En total, es repartiran 20.000 euros en la convocatòria d’aquest 2020. En el cas del primer premiat rebrà un total de 10.000 euros, el segon, 6.000 i el tercer, 4.000.

La finalitat d’aquest premi és reconèixer i posar en valor el voluntariat a Catalunya, per la qual cosa busca distingir els projectes, programes o iniciatives que hagin excel·lit en relació amb alguna temàtica concreta implementades per entitats catalanes.

Per això, un dels requisits primordials és que estar registrat en el Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya en la data de publicació de la convocatòria. Cal destacar que només es pot presentar un projecte per entitat. D’altra banda, no poden optar al premi persones que han estat guardonades en les tres darreres edicions.

La sol·licitud per participar en aquest premi només es podrà realitzar via online en aquest enllaç, en el qual també hi trobaràs la base de dades.