Dos atletes creuaran el desert del Sàhara a favor de la FECEC #corropertu

Dos corredors de la Joventut Atlètica Montcada, Miki Barrero i Toni Ortiz, han decidit participar a la Marató dels Sables, una de les cursés més dures del món que consisteix a travessar el desert del Sàhara en sis etapes. Enguany, però, han afegit un valor solidari al seu repte esportiu: recaptar 10 euros per cada un dels 240 quilòmetres del recorregut. Entre tots dos seran 4.800 euros, que lliuraran a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

Marató de sables a favor de la FECEC
Font: laveu.cat

Els diners recollits es destinaran al programa Supervivents, adreçat a aquelles persones que han superat la malaltia però que tenen unes necessitats importants en l’àmbit financer, en la reincorporació laboral,  seqüeles físiques i emocionals per poder recuperar la normalitat en la seva vida. Es tracta d’un repte que fa un paral·lelisme entre aquestes persones i sobreviure a aquesta cursa.

Les persones interessades a col·laborar poden fer les seves aportacions a través del web ‘Mi grano de arena’ indicant en el buscador la campanya ‘Junts contra el càncer a la Marató de Sables 2015’ o bé a través de la pàgina de Facebook Toni Miki que han creat per a l’ocasió ambdós esportistes. Amb el Twitter trobaràs el repte amb el hashtag #corropertu.

Ajuda’ns a fer realitat aquest repte!