Divendres, desfilada solidària per Osona contra el Càncer al teatre Orfeó de Vic

L’entrada per gaudir de la desfilada tindrà un cost de 5€ que aniran íntegres a la unitat d’oncologia de l’Hospital Universitari de Vic.

Imatge del cartell de la desfilada solidària osona contra el Càncer

Aquest divendres s’organitza una desfilada solidària per Osona Contra el Càncer al teatre Orfeó de Vic. Aquest divendres 14 de novembre a partir de les 20:30 h al Teatre Orfeó de Vic es celebrarà una passarel·la de moda per recaptar diners que aniran destinats a ajudar a pagar la Unitat d’Oncologia de l’Hospital Universitari de Vic, causa que impulsa Osona Contra el Càncer.

L’entrada per gaudir de la desfilada tindrà un cost de 5€ que aniran íntegres a l’associació. Entre els visitants es farà un sorteig de 4 vals de 50€ de descompte per anar a comprar a qualsevol de les botigues participants.

Un grup de 7 comerciants i diverses empreses col•laboradores es sumen a les iniciatives de suport a Osona Contra el Càncer. En aquesta activitat hi participen i col·laboren: Botons, O-Sona Music, Escola de Música, Vic Vip, Turkana, Piúbella, Carnet, Moma Fotògrafs, Carol Bruguera, Cotó, LOU Comunicació Online, L’Orfeó, l’Ajuntament de Vic i Vic Comerç.