DiR i FECEC organitzen el 22 d’octubre la primera jornada ‘Dones d’aigua’ per sensibilitzar sobre el càncer de mama

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR i la Federació Catalana d’entitats contra el càncer(FECEC) amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

slider-dones-daigua-nova-data

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el dissabte 22 d’octubre a partir de les 10:30 hores a la piscina de DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tot el matí i fins les 14:00 hores es combinaran diferents activitats relacionades amb el ioga, l’aquagym o xerrades informatives acompanyades per un brunch, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama. Alhora aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directament o indirecta- s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social de la mateixa.

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15€ que aniran destinats íntegrament a la FECEC. Les inscripcions es poden tramitar a través d’aquest enllaç:

https://goo.gl/forms/aXW24F1NVdr2gCU53