Diàleg: càncer i voluntariat, centrarà l’XI Trobada de Voluntariat Oncològic de dia 13

El Centre Cultural del Born de Barcelona acollirà el proper 13 de juny la XI Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) sota el títol Diàleg: càncer i voluntariat.

trobada

Aquesta trobada anual té l’objectiu fomentar el reconeixement i el nexe d’unió entre els més de 4.500 voluntaris que treballen en aquest àmbit a Catalunya.

Enguany, la Jornada s’organitza sota el títol Diàlegs: càncer i voluntariat. La consellera del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, inaugurarà la jornada, juntament amb el president de la FECEC, Ramon Maria Miralles.

Després del discurs inaugural de la jornada sobre càncer i voluntariat, el cirurgià ex Cap de Servei de Cirurgia de l’Hospital Germans,  Trias i Pujol, President del Comitè de Bioètica de Catalunya i Membre numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, Marc Antoni Broggi, farà la xerrada col·loqui “Per una companyia apropiada”.

Posteriorment hi haurà el col·loqui ‘Diàleg en l’acompanyament a pal·liatius’ i la xerrada sobre la ‘Gestió de l’entusiame’. La Trobada estarà conduïda per Ignasi Gayà, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya.

Aquí podeu veure l’espot de la Trobada.

Descarregueu-vos el programa complet de la Trobada Diàleg: càncer i voluntariat.