Dia Internacional del Voluntariat i 25è aniversari de la FCVS

El proper 27 de novembre tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat que organitza anualment la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) a Barcelona. I aquest any la festa és més especial que mai, ja que es celebra el 25è aniversari.

voluntariat social

Al llarg del matí tindrà lloc la presentació de la Guia per a la implementació d’un model de responsabilitat social i de voluntariat d’empresa. Serà un acte gratuït i obert a tothom, on hi haurà l’oportunitat de conèixer el document i es lliurarà una còpia digital.

L’acte tindrà lloc a Tradicionarius (Travessia de Sant Antoni, 6, Barcelona) de 9h a 11,30h i estarà conduït per Clara Sánchez Castro.

La Presentació ʽGuia per a la implementació d’un model de RS i Voluntariat Corporatiu’, anirà a  càrrec del consultor Sergi Comellas  i posteriorment es donarà pas a la intervenció de les entitats participants en el procés d’elaboració de la guia: ACIDH, AECC – Catalunya contra el Càncer, Amics de la Gent Gran, ARED Fundació, Arrels Fundació, Casal dels Infants, Creu Roja Catalunya i Save the Children.

Aquí podeu descarregar-vos el programa.