‘Després del càncer de mama: i ara què?’, pròxim Diàleg FECEC 2023

En motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, la FECEC, Junts contra el Càncer organitza el Diàleg FECEC 2023 “Després del càncer de mama: i ara què?”, una xerrada presencial que tindrà lloc el pròxim 18 d’octubre. APUNTA’T AQUÍ!

En aquest diàleg, tractarem temes que afecten les pacients de càncer de mama un cop han finalitzat el tractament, com son les seqüeles físiques que se’n deriven, les dificultats socials més habituals (el retorn a la feina, la toxicitat financera, el certificat de discapacitat…) i ho farem de la mà de tres persones expertes en el tema: d’una banda, la Dra. Meritxell Bellet, oncòloga de l’Hospital Vall d’Hebron i del VHIO i membre de junta directiva de SOLTI; i Eva Frechilla, treballadora social de la Fundació Kàlida, assesora de recursos i prestacions socials, així com coordinadora de voluntariat. De l’altra, Rosa Maria Fernández Cerezo, supervivent de càncer de mama, coach d’autoestima i vida positiva, ens donarà el seu testimoni.

La periodista Cristina Puig serà la moderadora i dinamitzadora de la xerrada.

En aquest Diàleg FECEC reprenem la presencialitat, tot i que també podrà seguir-se per streaming (a YouTube) per a aquelles persones que no hi puguin assistir en persona.

Dia: dimecres, 18 d’octubre
Hora: 19 h
Lloc: Espai Línia. C/ de Girona, 52. Barcelona
És necessari confirmar assistència EN AQUEST ENLLAÇ.

Aquest Diàleg FECEC 2023 té el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.