Desenvolupen cursos en línia per a empreses per prevenir diferents tipus càncer

L’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’empresa Criteria de Recursos Humans han col·laborat en el desenvolupament de diversos cursos en línia destinats a les empreses amb l’objectiu de “conscienciar i educar sobre la prevenció dels càncers més comuns”.

VPH nois

Segons ha informat Criteria, el primer curs -sobre la prevenció de càncer de coll uterino-, va coincidir amb el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Virus del Papil·loma Humà (VPH) que es va celebrar el dia 4 de març.

El VPH és un virus de transmissió sexual molt comú a nivell mundial, que pot causar càncer de coll uterí, el quart més freqüent en dones, i s’estima que 270.000 dones moren a l’any a tot el món per aquest motiu.

El contingut formatiu ha estat elaborat per professionals mèdics de l’ICO, el que “garanteix una informació veraç i de qualitat”, i el disseny pedagògic i el desenvolupament tècnic l’ha desenvolupat l’equip de Criteria Recursos Humans, han detallat.

“La posada en marxa d’aquests cursos responen a la creixent demanda de solucions per part de les organitzacions per impulsar entorns i hàbits laborals més saludables i reforçar l’estratègia d’impactar en la salut i el benestar emocional de la seva plantilla”, han argumentat.

A finals de març estaran disponibles dos nous cursos, un sobre el càncer de còlon i l’altre sobre càncer de mama, i a finals d’abril es llançaran dos més, sobre el càncer de pròstata i sobre la prevenció del càncer en general.