Cures Pal·liatives a l’ICO Badalona: 14 anys, 10.000 pacients

L’equip de Cures Pal·liatives de l’ICO Badalona ha atès el seu pacient número 10.000 en els seus primers 14 anys d’existència des de la seva creació l’any 2003, coincidint amb l’arribada de l’Institut Català d’Oncologia a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Per aquest motiu, es va celebrar una jornada per a commemorar aquesta efemèride que va reunir a professionals de diferents àmbits, així com totes aquelles persones que, al llarg d’aquests anys, han treballat i/o col·laborat en aquest servei.

170623-Cures-palis-Badalona_GRAN.jpg_1443693860

Un acte de reconeixement i record
L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat de Badalona, Dolors Sabater, que va destacar el caràcter multidisciplinari de l’equip de cures pal·liatives i va encoratjar als seus professionals a seguir endavant en la feina que realitzen en el seu dia a dia. Sabater va assistir a l’acte acompanyada pel regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot.

La taula inaugural també va comptar amb la presència del president de l’ICO, Josep Ma Vilà, i la directora general, Candela Calle, que van posar el Servei de Suport Integral com un clar exemple de treball en equip.

Per la seva banda, el cap del Servei de Suport Integral, Joaquim Julià, va agrair a tots els presents la feina feta durant aquests 14 anys i va recordar als professionals que han passat pel servei i que hi han deixat la seva empremta. En l’acte també hi van participar diverses professionals, representant els diferents perfils que componen l’equip, i que van explicar la seva experiència i impressions dins el Servei de Suport Integral.

El dia a dia de l’equip en un vídeo commemoratiu
Clara Pujol, directora assistencial de l’ICO, i el director transversal de les Cures Pal·liatives i fundador del Servei de Cures Pal·liatives de l’ICO Badalona, Jordi Trelis, van posar punt i final a l’acte fent un especial agraïment a la direcció de l’Hospital Germans Trias i Pujol, present a l’acte, per la seva ajuda i col·laboració durant aquests anys.

Un vídeo commemoratiu que explica el dia a dia del Servei de Cures Pal·liatives i que s’ha realitzat per a commemorar aquesta efemèride va servir per posar punt i final a l’acte. Podeu visualitzar el vídeo en el Canal Youtube de l’ICO.