Coordinadors de voluntariat participen del curs de Gestió en Temps de la FECEC

La FECEC, Junts contra el càncer, va organitzar ahir dijous 17 de setembre la formació específica de ‘Gestió en Temps’ dirigida a coordinadors de voluntariat, dins el Programa de Foment del Voluntariat de la FECEC.

formacio

La formació en Gestió del Temps es va impartir durant tot el dia, de les 9:30 fins a les 13:30 hores i de les 15:00 a les 19:00 hores.

L’objectiu del taller era millorar la gestió del temps dels professionals per ser més eficients en el seu ús. El taller va ser impartit per Eva Juncosa, una professional llicenciada en Psicologia Clínica i Industrial i sòcia consultora a ‘Feedback Desarrollo Humano y Organizacional’ que fa 20 anys que acompanya persones, equips i organitzacions perquè aconsegueixin la seva millor versió, mitjançant el coaching, d’equips i la formació.

Les seves principals funcions són el disseny, la direcció, l’execució i l’avaluació de processos de desenvolupament del potencial en empreses de diferents sectors i grandàries (multinacionals, PIMES, empreses familiars).

El taller incloïa un seguit de temes i activitats per fer-nos veure quines són aquelles activitats que ens distreuen dels nostres objectius, des de com gestionem la vida en conjunt, què diuen els experts que s’ha de fer, passant per activitats que indiquen com gestionem actualment el nostre temps.