Condis entrega el xec amb 82833€ a la FECEC de la campanya #pebrotscancer

Avui la FECEC ha rebut el xec de Condis Supermercats de la recaptació aconseguida per la campanya #pebrotscancer que va tenir lloc els dies 2 i 3 de febrer en motiu del Dia Mundial contra el Càncer. 

IMG-20180316-WA0001

A l’acte d’entrega del txec han estat presents Clara Rosàs, gerent de la FECEC, Núria Casaldàliga, vocal de la Junta directiva de la FECEC i directora d’Oncolliga, la vicepresidenta executiva de Condis, Carme Condal.

Una de les claus d’èxit de la campanya d’enguany és la participació dels més de 500 voluntaris que van oferir una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell -aportats per la companyia Agroponiente- a canvi d’un preu simbòlic d’1,5 euros.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. 

Des de la FECEC volem agrair la tasca dels voluntaris, establiments Condis, padrins i tota la gent que ha fet possible la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ 2018.