Concert solidari “+Gospel -Càncer” a l’Auditori de Barcelona

Enguany Oncolliga celebra els 15 anys de l’entitat. Per commemorar l’aniversari ha organitzat diversos actes solidaris al llarg d’aquest 2018. Per això, l’entitat et convida al concert solidari “+Gospel -Càncer” a l’Auditori de Barcelona a càrrec del Cor Carlit Gospel, que per cert ells també celebraran els 30 anys de trajectòria.

Cor_carlit_Oncolliga

Així que reserva’t el 27 de maig, a les 12 hores, per gaudir d’un concert commemoratiu, solidari i d’agraïment a tothom que ha acompanyat l’entitat durant aquests 15 anys.

Ens acompanyes?

Estem encantats de compartir aquesta jornada solidària amb tu i amb els teus! Volem celebrar-ho amb tothom i per això hem establert preus populars.

Ja estan disponibles les entrades des dels 10 fins als 22 euros i les podeu adquirir a través de l’Auditori de Barcelona o de Ticketmaster.

En el cas que no puguis assistir al concert solidari, pots fer una aportació econòmica mitjançant la fila 0 o bé compartir-ho amb els teus i a través de les xarxes socials amb el hashtag #+gospel-cancer i #15anysoncolliga.

Els beneficis del concert solidari es destinaran a ajudar persones amb càncer i els seus familiars.T’hi esperem!