Concert solidari del Cor Gòspel Gràcia en benefici de Kālida

El Cor Gòspel Gràcia ha organitzat un concert solidari per captar fons en benefici de la Fundació Kālida. L’actuació tindrà lloc a l’església de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (c/ Sant Antoni Maria Claret 167) el proper divendres 18 de març a les 21h.

Poster-Concert-Gospel-solidari-Kalida-1-600x847

A més de fer possible l’acompanyament de les persones amb càncer i les seves famílies, l’activitat també servirà per difondre Kālida i que més persones que ho necessitin puguin beneficiar-se i rebre el nostre suport emocional, pràctic i social.

Per assistir al concert solidari, reserva la teva entrada en aquest enllaç. El preu de l’entrada són 10€, una part dels quals anirà destinada a la Fundació Kālida. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb Kālida (hola@fundaciokalida.org) o amb el Cor Gospel Gràcia (gospelgracia@gospelgracia.com).

GOSPEL SOLIDARI

Cor Gospel Gràcia és una formació musical pionera a Barcelona en aquest gènere musical. Actualment hi participen unes 80 persones en el cor. Periòdicament realitzen concerts solidaris per recaptar fons a favor d’iniciatives socials.