Col·labora amb les curses del nassos més solidàries a favor de la FECEC per Sant Silvestre

La III edició de la campanya ‘Nassos contra el càncer’ de la FECEC amplia les adhesions solidàries de les curses de Sant Silvestre que s’organitzen cada any a diferents municipis de Catalunya a finals de desembre.

1. cursa nassos cartell

L’objectiu de la campanya és recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Una iniciativa que enguany aprofita les curses de Sant Silvestre de Girona, Lleida,  El Vendrell, Masnou i Oliana. A més a més, l’entitat estarà present a la Fira del Corredor de Barcelona al Complex esportiu municipal de la Mar Bella.

Aquests esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària a benefici de la FECEC. La recaptació anirà a benefici de l’entitat.

Les persones que s’inscriguin a la cursa rebran una xapa de la campanya i des de l’organització s’emplaça a que tots els corredors i corredores que la portin durant l’esdeveniment.

Calendari de les curses dels nassos o de Sant Silvestre:

31 desembre Girona i Lleida

26 desembre  El Vendrell i Masnou

30 desembre Oliana

29-30-31 Estand a la Fira del Corredor al Complex esportiu municipal de la Mar Bella de Barcelona. La cursa serà el 31.

La FECEC, junts contra el càncer, convida tothom a mostrar la seva solidaritat amb la lluita contra el càncer, i fer un donatiu per a la campanya nassos contra el càncer entrant en aquest enllaç.