Carme Ruscalleda: “Som el que mengem, per això cal cuidar i controlar la naturalesa i l’alimentació sana”

ruscalleda

Què l’ha motivat a col·laborar i donar suport a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer?

D’entrada sumar-me a les accions per lluitar contra el càncer i com que una alimentació sana combat la malaltia no paro de fer difussió de com d’important és: posar la cuina i la nutrició a la llista de les coses interessants de la vida

Creu en la frase: som el que mengem?

 I tant que sí! Som el que mengem tant els devoradors com els devorats, per això cal cuidar i controlar la naturalesa i l’alimentació sana.

Menjar bé també vol dir gastar més?

No cal gastar més, cal gastar en productes bons  i frescos. Cal recuperar la cultura de cuinar a casa i no llençar res que sigui bo

Ens pot donar alguna recomanació per compaginar hàbits alimentaris saludables en el nostre dia a dia?

El més important es que valoris que menjar saludablement és bo per la teva vida, menjar bé vol dir menjar fresc, menjar ben elaborat, sense excessos de greix, de sucres o de farines refinades. Quan descobreixes que dedicar temps a l’alimentació sana és beneficiós, trobes el temps que mereix la bona cuina, la bona alimentació!