Busquem persones voluntàries per a la 10a edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

Per desè any consecutiu, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i supermercats Condis impulsen la campanya solidària “Posem-li Pebrots al Càncer”, amb l’objectiu d’ajudar les persones amb càncer i les seves famílies. Si vols participar com a voluntari/a a la campanya el 14, 15 i 16 de març, apunta’t en aquest enllaç.

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” de la FECEC Junts contra el Càncer i supermercats Condis consisteix en la venda de bosses de pebrots solidaris entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció psicosocial a les persones malaltes i els seus familiars i cuidadors i cuidadores.

Cal destacar que la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i Condis col·laboren en aquesta campanya des de fa 10 anys i que amb la solidaritat dels clients de la cadena de supermercats, la FECEC Junts contra el Càncer ha pogut continuar ajudant les persones que travessen o han travessat un procés oncològic, així com a les persones que les acompanyen.

Per tal que la campanya arribi als més de 520 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC Junts contra el Càncer fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari/a en qualsevol franja horaria del 14, 15 i 16 de març a través d’aquest formulari on també ha d’escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. Podeu consultar aquí el llistat de supermercats Condis on es vendran les bosses de pebrots.