Borges Blanques i Serós s’uneixen avui a la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

tallerEls municipis de les Borges Blanques i Serós s’uneixen avui a les activitats programades dins el marc de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

D’una banda, Serós acull aquesta tarda el taller de menús saludables. L’activitat té l’objectiu de conèixer quines són les recomanacions alimentàries pel que fa als grups d’aliments, a les freqüències de consum, i a tenir constància de quins són els principals errors que es cometen.

Per altra banda, Les Borges Blanques du aquest matí a la localitat l’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ destinat a nens de 5-7 anys, on amb un llenguatge adequat, s’expliquen les propietats de la fruita i la verdura. Durant l’espectacle, els participants tenen l’oportunitat d’aprendre a fer una brotxeta de fruita i verdura.

Al llarg d’aquesta setmana diversos municipis de la província de Lleida, Barcelona i Girona aniran impartint aquestes activitats per contribuir a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

Enguany la FECEC, dins la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer, ha posat en marxa la campanya, #menjasaimoute amb l’objectiu de sumar gent a la causa i crear un gran mural de fotografies de ciutadans conscienciats amb la necessitat d’actuar contra el càncer.