Bona acollida de la campanya #nassoscontraelcancer de la FECEC

La primera edició de la campanya #nassoscontraelcancer de Sant Silvestre organitzada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC)  finalitza amb una valoració molt positiva.

Jaume Leiva

Des del 18 de desembre i fins el 31 de desembre, la campanya ha mobilitzat centenars de participants de les populars curses de Sant Silvestre de Sant Cugat i Girona amb la finalitat d’adquirir, per 2 euros, la xapa de #nassoscontraelcancer. L’objectiu era recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables.

Durant dos dies, el 30 i 31 de desembre, la FECEC ha estat present en un estand a la Fira del Corredor de Sant Cugat i Girona on s’hi han passat els atletes de les curses per adquirir les xapes de la campanya. En termes generals, la iniciativa #nassoscontraelcancer ha tingut un ampli ressò. Ha ajudat el fet que estigués integrada dins de dos esdeveniments populars ja consolidats: les curses de Sant Silvestre de Sant Cugat i Girona.

La campanya també ha tingut ampli ressò en els mitjans locals més importants de Girona i Sant Cugat. (Diari de Girona, Girona Notícies, Empordà Info, Tot Sant Cugat, Cugat.cat, Sant Cugat TV, entre d’altres) i en els mitjans generalistes com el Punt Avui, la Vanguardia, ABC o l’agència EFE.

Corredors coneguts com el campió d’Espanya de mitja marató, Jaume Leiva o l’atleta Daniel Nafría de Sant Cugat, el primer català amb una pròtesi a les extremitats, han donat suport a la campanya. En total s’han inscrit més de 2.600 atletes a la cursa de Sant Cugat i 1.700 a la de Girona.

Cal destacar les 56.080 impressions d’abast que ha tingut la campanya a Twitter i l’abast de 1.200 persones que ha tingut la campanya per Facebook.

Durant aquests dos dies, els corredors han pogut fotografiar-se a l’estand de la FECEC amb la xapa de #nassoscontraelcancer per donar suport a la campanya. Aquí podeu veure les fotos d’algunes de les cares dels participants que han contribuït a la causa de #nassoscontraelcancer.

Des de la FECEC us volem agrair la vostra implicació en la campanya. Gràcies a tots per participar-hi! I continuem fent feina.