Avui torna la Campanya ‘Empastifa’t’ a Roses, per prevenir el càncer de pell

El 80% dels casos de càncer de pell es poden prevenir evitant una exposició excessiva al sol i les cremades cutànies que pot provocar.

roses

Aquest any, la Fundació Roses Contra el Càncertorna amb la campanya de protecció solar ‘Empastifa’t’ que va començar el mes de juny i durarà fins tot l’estiu. L’entitat ha distribuit a les escoles mostres de protecció solar per a tots els nens de P5 a 4rt curs fent-los arribar informació sobre la Campanya. 

També junt amb el CAP de Roses i amb la col·laboració de l´Ajuntament i d´algunes Farmàcies de Roses (Farmàcia Marta Bosch, Martínez-Roca i M. Gratacós), han organitzat a la platja la campanya Empastifa’t! per donar informació sobre la protecció solar, prevenció del càncer de pell, i regalaran mostres de cremes solars (Isdin, Vichy i Eucerin)  i globus, en una parada que estarà col·locada a l´encreuament de l´Avda. de Rhode amb la Riera Ginjolers.

També, des d´aquest mes de juny fins a finalitzar l´estiu, els Cinemes de Roses i Empordà TV tornaran a col·laborar amb la projecció de l´anunci de promoció de la protecció solar que va fer la Fundació l´any passat sota l´eslògan ‘La prevenció, la millor lluita’ https://www.youtube.com/watch?v=by2LIDJKl6I