Amics de la gent gran’ guardonada amb el Premi Voluntariat 2018

Amics de la Gent Gran, amb el projecte ‘El voluntariat de proximitat com a eina de transformació social’, ha estat la guardonada del Premi Voluntariat 2018. El veredicte es va fer públic en un esdeveniment celebrat el passat dissabte 24 de novembre al Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Grameneten el marc del Dia Internacional del Voluntariat que es commemora el proper 5 de desembre

L’Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985  va acordar que el  5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.

noticia_dia-internacional-del-voluntariat-2010

Amb la commemoració d’aquest dia, l’Assemblea General de les Nacions Unides invita als governs a impulsar aquesta diada  per reconèixer persones i entitats que de forma lliure i solidària tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat.

La Generalitat de Catalunya sempre n’ha promogut la celebració amb un caràcter de reconeixement de la important tasca que fan els voluntaris i les voluntàries que actuen organitzadament per mitjà de les associacions i entitats catalanes.

És per això que enguany ha promogut la vint-i-cinquena edició del Premi Voluntariat. En aquesta edició el Premi s’emmarcava en el treball en xarxa.

Què és el Premi Voluntariat?

El Premi Voluntariat vol reconèixer socialment i institucional, les entitats que dediquen les seves activitats a la promoció dels valors cívics i d’enfortiment de la societat al nostre país.