Ajuda’ns a difondre l’enquesta de la Setmana Sense Fum 2018 #ssfcat18

Un any més, la XIX Setmana Sense Fum tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany. Es tracta d’una una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT). La FECEC també colabora en aquesta iniciativa.

1. poster ssfcat

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i el lema per aquest any 2018 és: VIU A SAC, SENSE TABAC!

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XIX Setmana Sense Fum s’han editat: un pòster específic de la ssf18, propostes d’activitats, punts de llibre i xapes amb la frase: ET PUC AJUDAR A DEIXAR DE FUMAR. Tots aquests materials i més informació es podran descarregar al web de la Setmana Sense Fum 2018 per tal de fer la màxima difusió a través de les xarxes socials.

També us encoratgem que fins al 10 de maig, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta que trobareu a sota en un enllaç. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general (major de 14 anys) en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com en altres anys, en una nota de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.