Activitats solidàries pel Dia Mundial del Càncer de Mama

El dia 19 d’octubre es celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama. Amb aquest motiu  lassociació Vilassar de Dalt contra el càncer ha preparat un Concert Solidari a càrrec de la SANT ANDREU JAZZ BAND amb la col·laboració especial del solista DICK OATTS al Teatre de La Massa el dia 18 d’octubre 2014 a les 21h.

Càncer de Mama
La banda Sant Andreu Jazz Band oferirà un concert solidari pel Dia Mundial del Càncer de Mama

La Fundació Oncolliga també ha preparat conferències i taules informatives.

A Terrassa: 

Divendres 17 d’octubre, de 11 a 14 hores, al Mercat de la Independència i al Mercat Municipal Sant Pere. Punt d’informació sobre el Dia Internacional del Càncer de Mama, amb la col·laboració de voluntaris d’Oncolliga.

Divendres 17 d’octubre a partir de les 17 a les 20 hores, a la Plaça Vella: Taules informatives amb la participació de voluntaris i professionals experts de la salut, amb l’animació del grup musical “La corranda”, enceses d’espelmes des del cor,  taller per a infants , adolescents i grans “vivències i desitjos”, i enlairament de globus.

Dilluns 20 d’octubre a les 17:30 hores, al carrer Salmeron 100: Conferència: “Avenços en els tractament de càncer de mama“, a càrrec de la Dra. Sònia González, metgessa adjunta del servei d’oncologia de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

A Sabadell

Diumenge 19 d’octubre de 10 a 14 hores: Mercat Solidari a la Plaça del Mercat Central, davant l’antiga Biblioteca de Caixa Sabadell. Taula informativa amb la participació de voluntaris i professionals experts de la salut, enceses d’espelmes des del cor,  taller per a infants , adolescents i grans “vivències i desitjos”, i enlairament de globus.