Asis Percales dissenya la gorra de l’AFANOC 2024

La campanya més emblemàtica “Posa’t la gorra” de l’AFANOC arriba a la 24a edició amb una gorra impactant i amb molta personalitat! Amb un únic element i dos colors, el negre i el groc, veiem la cara d’un tigre, l’animal que simbolitza la força, el poder i el coratge, valors que estan presents en les persones que viuen el procés del càncer infantil com són els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Els nens i les nenes que pateixen càncer mostren una força increïble malgrat els desafiaments físics i emocionals. Encara que puguin semblar físicament febles a causa dels efectes del tractament, la seva resiliència i esperit positiu demostren un poder interior extraordinari. I, al mateix temps, per a fer front a la malaltia, necessiten un coratge excepcional.

Participant de la campanya ens ajudeu a aportar els recursos necessaris per oferir-los-hi serveis de manera gratuïta. La gorra es vendrà al preu de 8€, amb tallatge infantil i d’adult. 

Els fons que recaptem van destinats a mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim a les famílies, millorant les seves condicions als hospitals, donant-los suport psicosocial integral i. també, a col·laborar en el manteniment de La Casa dels Xuklis.

El dissenyador

Asis Percales és il·lustrador i dibuixant. Va néixer a Granada l’any 1986 i actualment viu a Barcelona. Al llarg de la seva vida ha compaginat les seves dues passions: el dibuix i la natura, donant origen a un estil propi. A la seva obra s’entremesclen personatges, criatures i elements de diversa naturalesa, els quals apareixen representats entre la lletjor i la bellesa en diferents situacions i actituds.

Font: AFANOC