Recepta de ‘Què i com menjar durant el càncer’ per atenuar la diarrea

El projecte “Què i com menjar durant el càncer” comparteix una recepta per atenuar un efecte secundari comú dels tractaments oncològics, la diarrea: suprema de lluç en un llit de carbassa i patata.

La diarrea es defineix com un augment de la freqüència habitual de deposicions acompanyat d’una disminució de la consistència. Pot aparèixer com a efecte secundari dels tractaments, però també pot tenir altres causes, com l’administració d’antibiòtics. 

El projecte ‘Què i com menjar durant el càncer’ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i elaborat en col·laboració amb institucions de referència en oncologia, nutrició i recerca com la Fundació Alícial’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB)Més informació en aquest enllaç.

Font: Xarxa Audiovisual Local