8 de juliol, VIII Sopar solidari de Caves Vallformosa pel programa ‘Conviure amb el càncer’

El proper divendres, 8 de juliol, se celebrarà el Sopar solidari de Caves Vallformosa que, en la seva vuitena edició, és un acte solidari on s’hi sumen esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per a la lluita contra el càncer.

160705-Sopar-vallformosa.jpg_1481508630
Un 80% dels diners recollits en aquesta edició es destinaran a finançar l’avaluació del projecte de l’ICO ‘Impacte del ‘Programa Conviure amb el càncer en la qualitat de vida dels pacients i familiars’. El 20% restant es lliurarà a l’entitat AMPERT que es dedica al transport de pacients des del seu domicili fins a l’ICO l’Hospitalet, on reben el tractament.

L’acte solidari començarà a les vuit del vespre amb un aperitiu als jardins de Vallformosa amenitzat amb música en directe. Presentat pel periodista de Catalunya Ràdio, Pere Escobar, es faran els parlaments de les autoritats assistents, se servirà el sopar de gala i s’oferirà un concert final de festa amenitzat pel grup Maia.

Per a poder assistir a l’acte, i també per col·laborar-hi en la fila zero, es poden fer les inscripcions a través de la web www.fundaciovallformosa.com. Per a més informació podeu consultar la nova pàgina de Facebook de la Fundació Vallformosa o trucar al telèfon 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.

Programa Conviure amb el càncer
En les seves set edicions anteriors, el sopar solidari Vallformosa s’ha convertit en tot un acte social que reuneix, cada any, centenars de persones. Un fet que permet recollir sumes importants de diners per tal de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Amb els diners recollits en aquesta edició del sopar es finançarà el projecte d’avaluació del ‘Programa Conviure amb el càncer’. Aquest projecte inclou una atenció biopsicosocial, integral i multidisciplinària per millorar la qualitat de vida i el benestar dels pacients i els familiars, i també fomenta la informació i implicació en la presa de decisions. El programa inclou 5 línees d’actuació: Hospital amable, educació per a la salut, serveis per a la salut, serveis de suport, recerca en medicina social i aliances amb la societat.

L’elaboració de la memòria anual és una garantia de seguiment, avaluació i acompliment del projecte. Durant aquests 5 anys els serveis que conformen el programa s’han ampliat i han millorat, gràcies a les aliances establertes amb empreses privades, associacions i entitats.