7 d’abril: Webinar “Persones cuidadores, com donar suport i tenir autocura?

El càncer no solament afecta a la persona diagnosticada sinó també als seus familiars i entorn més pròxim. I, més concretament, a qui assumeix el rol de cuidador/a, un pilar clau en el benestar de qui viu amb la malaltia. Cuidar pot ser una experiència gratificant, però també exigent, a nivell físic i emocional. En aquesta etapa és necessari buscar l’equilibri de totes les esferes (familiar, laboral, emocional…) i cuidar-se per a poder cuidar.

Però com oferir un bon acompanyament? o com realitzar millor la meva autocura? Apunta’t i descobreix de la mà d’especialistes pautes i consells saludables per a això en el webinar del pròxim dijous 7 d’abril a les 17h. 

INSCRIPCIONS AQUÍ

PUBLICACION-TW-PERSONAS-CUIDADORAS

Aquest seminari serà impartit gràcies a la col·laboració altruista de:

Eva Frechilla. Treballadora Social i Coordinadora del Voluntariat. Fundació Kālida Sant Pau, entitat membre de la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC)

Elvira García. Infermera oncoradioterápica. Coordinadora Servei Infermeria Oncologia Radioteràpica. Institut Català d’Oncologia (ICO), Badalona. Vocal de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica (SEEO)

Marta Lavado. Psicooncòloga. Associació Espanyola Contra el Càncer

José Antonio Negrín. Experiència personal.