5 desembre: Dia Internacional del Voluntariat

Aquest diumenge, 5 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Voluntariat. Des de la FECEC volem aprofitar per felicitar a les nostres voluntàries i voluntaris, ja que sou, sens dubte, un dels pilars de la nostra federació. Sense vosaltres molts dels nostres projectes no podrien dur-se a terme. De tot cor us volem donar les gràcies un altre cop per la vostra magnífica i importantíssima feina solidària.

I com es diu que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu un petit recull de la tasca del voluntariat en diferents anys a la FECEC.

També volem aprofitar aquesta efemèride per felicitar a tot el voluntariat que treballa en altres entitats i organitzacions arreu del món i que són una peça clau per a la transformació social.

L’Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985 va acordar que el 5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants. Amb la commemoració d’aquest dia, l’Assemblea General de les Nacions Unides convida a impulsar aquesta diada per reconèixer persones i entitats que, de forma lliure i solidària, tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat.