5 de novembre: 8a Cursa de la Dona de Figueres

8a-edició-cursa-dona-figueres

La 8a edició de la Cursa de la Dona de Figueres de Grup Iris tindrà lloc a Figueres el dia 5 de novembre de 2023. Amb la recaptació d’aquesta carrera solidària anirà destinada a les persones afectades de càncer de mama que ho necessitin i una part serà donada a un hospital o centre d’investigació.

La distància aproximada és de 5 km. La sortida està situada al c/ Nou , 38 aproximadament i l’arribada, a la Plaça Catalunya de Figueres.

La Cursa de la Dona de Figueres és una cursa-marxa solidària organitzada per Grup Iris, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i el suport de Valosport.

Fes aquí la teva inscripció solidària

Aquest projecte neix l’any 2016 amb la voluntat de l’associació d’organitzar un petit acte esportiu adreçat a dones i nenes que volguessin dedicar un matí a la pràctica de l’esport i amb el suport del Club Atletisme Figueres es van crear dos grups, grups que enguany segueixen existint.

La 1a Cursa de la Dona Vila de Figueres va tenir lloc el 27 de novembre de 2016 amb una participació de 3.342 nenes, joves i dones, i la 2a edició, l’any 2017, va aplegar 4.715 participants i un munt de col·laboradors homes en forma d’inscripcions virtuals i voluntaris. Any rere any, les curses han anat creixent, fins a la 4a edició amb 5.500 dones participants i uns 400 voluntaris/àries.

En l’organització de la cursa s’ha comptat amb més de 40 empreses i entitats col·laboradores i també amb lAjuntament de Figueres que ha donat suport econòmic i organitzatiu.

Font: Grup Iris