474 euros recaptats a la Sant Silvestre del Vendrell a favor de la campanya “Nassos contra el càncer”

Per tercer any consecutiu la Sant silvestre del Vendrell ha participat en la campanya “Nassos contra el càncer”. El caràcter solidari de la prova ha permès recaptar 474€ a favor de la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya.

IT7phguY

Més de  200 corredors han participat a la sortida de les diferents curses. A les 10.00 h es donava la sortida a la prova dels més petits, la cursa de 400 m, en la que hi participàven els nens nascuts al 2012 i posteriors. El Fernando J. Alonso i l’Alba Toscano  (Runners elvendrell) van ser els guanyadors.

A la cursa de 800 m, amb nens amb edats compreses entre els 7 i 10 anys, creuaven en primera posició la línia de meta el Jose Sanchez i l’Ainoa Rodriguez Guiu  ambdos dels Runners elvendrell. I, per últim, a la prova de la milla, on corrien atletes nascuts entre el 2002 i 2005, el era l’Alejandro Gutierrez (Runners elvendrell).

Un cop finalitzada la prova de la milla, a les 10.30 h, va tenir lloc la prova Open de 5 quilòmetres, on els diferents corredors van completar una volta al circuit urbà, acollidor i envoltats del caliu i els ànims que en tot moment els van brindar el vendrellencs. Els guanyadors, en les respectives categories masculina i femenina, van ser Oscar gómez (CA Tarragona) i Laura Dominguez. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser Tristam Knoph i Caty toscano (Rios running).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el Regidor d’Esports, Ferran Trillas i José Sánchez president del Club d’Atletisme Runners El Vendrell.

L’organització vol agraïr la col.laboració dels diferents col.laboradors i felicitar la tasca realitzada per tots els voluntaris, ja que sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte. Així mateix, destacar la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 8a St.Silvestre del Vendrell.