#42kmcontraelcancer: ajuda’ns a fer possible aquest repte de la Zurich Marató 2018

L’esportista Dani Amo ha decidit participar a la Zurich Marató de Barcelona 2018, la quarta marató més important d’Europa i la cursa més consolidada de la ciutat de Barcelona que se celebrarà el proper 11 de març. Enguany, però, l’atleta ha afegit un valor solidari al seu repte esportiu: recaptar 25 euros per cada un dels 42 quilòmetres del recorregut. En total seran 1000 euros, que lliurarà a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

1. zurich marato

Els diners recollits es destinaran als diferents programes de la FECEC d’ajuda i suport a malalts i familiars de cáncer.

Les persones interessades a col·laborar poden fer les seves aportacions a través del web ‘Mi grano de arena’ indicant en el buscador la campanya ‘Sumar 42 km de llucha contra el cáncer’ . Podeu fer el seguiment del repte a través de la pàgina de Facebook i el Twitter de la FECEC (@fececfederacio) o el Twitter de Dani Amo amb el hashtag #42kmcontraelcancer. 

Cal recordar que la Zurich Marató de Barcelona celebrarà el proper 11 de març la seva 40 edició en una posició privilegiada entre l’elit de les curses de fons d’Europa.

Ajuda’ns a fer realitat aquest repte!