3a jornada del Consell Consultiu de Pacients sobre bioètica

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya organitza avui la tercera jornada sobre bioètica titulada la ‘Implicació i deures dels ciutadans en relació als serveis de salut’ a càrrec del ponent, Marius Morlans.

I-Jornada-del-Consell-Consultiu-de-Pacients-de-Catalunya

 

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans i les reflexions sobre les voluntats anticipades són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.

La primera jornada va tenir lloc el passat 16 de setembre amb la xerrada sobre bioètica titulada ‘La bioètica com ajuda. La reflexió sobre valors’. És tracta d’una iniciativa innovadora de col·laboració entre pacients i administració, com a exercici de transparència i de corresponsabilitat mútua.

Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada. Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona. Al llarg del període 2014-2015 hi ha previst organitzar tota una sèria de sessions cada mes que duraran fins el desembre de 2015. Trobareu més informació al web de la Jornada