29 de març, Diàleg FECEC ‘Càncer colorectal: de la detecció precoç a la innovació terapèutica’

En el marc el Dia Mundial del Càncer de Còlon i Recte (31 de març), la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el Diàleg FECEC ‘Càncer colorectal: de la detecció precoç a la innovació terapèutica’. L’acte tindrà lloc el 29 de març a les 19h. i el podràs veure al nostre canal de YouTube. Inscripcions tancades!

Facebook 29 març - Còlon

El càncer de còlon i recte és el més freqüent a Catalunya en nombre d’homes i dones afectats. Els programes de detecció precoç permeten detectar la malaltia en estadis inicials, la qual cosa fa que sigui més fàcil de tractar i n’augmenta les possibilitats de curació. Aquest serà un dels temes sobre els quals parlarem amb les expertes que ens acompanyaran, a banda de les innovacions terapèutiques i la importància de la microbioma en el desenvolupament de la malaltia.

En el diàleg, comptarem amb la participació de la Dra. Elena Élez, oncòloga i coordinadora del Comité Multidisciplinari de Tumors de Còlon i Recte de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO); Ariadna Garcia, infermera de recerca de la Unitat de Tumors de Còlon i Recte del Vall d’Hebron Institute of Oncology (VHIO); i Meritxell Jané, pacient que ens donarà el seu testimoni sobre la malaltia. La periodista i corresponsal internacional Rosa Maria Calaf serà l’encarregada de moderar la xerrada.

El Diàleg FECEC es retransmetrà en streaming en el nostre canal de YouTube. Cal inscripció prèvia.

Inscripcions tancades